loader

Z A H V A L N I C A 2 0 2 1 . Vladislavci

  • Naslovnica     >
  • Z A H V A L N I C A 2 0 2 1 . Vladislavci

Z A H V A L N I C A 2 0 2 1 . Vladislavci

7.11.2021.

     Z A H V A L N I C A  2 0 2 1 . Vladislavci

·      Bože  HVALA TI  na svemu što si nam dao i imamo , od života zdravlja, obitelji prijatelja i svega čime se  koristimo. Danas je  10.10. 2021. 28. N K G Svete Mise u selima kao do sada.

·      Radnim  danima u pola 6 krunica i litanije Listopadske pobožnosti u čast MB i sv. Josipu. Poslije  sveta Misa. Osim u subotu.

·      SVECI OVOGA TJEDNA

Ponedjeljak                sv Ivan 23 papa, Emilijan

Utorak                       Maksimilijan Bruno Serafin

Srijeda                       Eduard  Edo, Teofil

Četvrtak                     Dominik Divna, Kalist  papa

Petak                         sv Terezija Avilska Rezika

Subota                       Hedviga Marija Margareta Biserka                        

·      Hvala vas svima koji sudjelujete u životu župe i vjerskog  života. Posebno hvala vama koji ste obukli narodne  nošnje. Malo koji narod ima toliko bogatstvo narodnih  nošnji očuvajmo to prenesimo i na mlade

·      ZAHVALJUJEM  KATARINI KVAČEK, Madunić Anici i Ani Tokić koji su nas počastile novim oltarnikom i pokrivalima za ambon. (zahval) a cvijeće za kićenje Morović Katarina i Kvaček  Katarina

·      Veliki dekanatski događaj u SUBOTU 16. 10. u 6 ujutro krećemo u Karlovac SVETOM  JOSIPU. Molim koji nisu neka do utorka navečer uplate put jer moramo zaključiti putnike, (,, prazno ). Jelo tko želi.

·      Kateheze  se nastavljaju četvrtak 1,2 i 3 petak 4- 8 u Dopsinu  subota 4- 8 u Vladislavcima I Hrastinu  u 18,30 KRIZMANICI (sva 4 sela).                        

·      Vjerujem  da ste čuli u par   godina naša biskupija dala je 5 novih  biskupa sada Mons. Fabijan  Svalina s kojim  sam 5  godina surađivao u Zagrebu na Šalati čestitam mu i neka ga Bog blagoslovi ... Srijem.

·      Preporučam Glas Koncila, MAK  Radosnu vijest i kalendare za  2021.